Мед Атлант

Поліцейські затримали прикарпатця, який збував наркотики

На Долинщині працівниками поліції під час проведення слідчих дій було задокументовано збут наркотичних засобів місцевим мешканцем.

Це сталося в ході раніше розпочатого кримінального провадження передбаченого ст. 307 (зберігання, виготовлення та збут наркотиків) Кримінального кодексу України, інформують в прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці викрили 40-річного долинянина, на одній із вулиць міста, який збув фольговий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб “амфетамін” за 200 гривень.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Триває слідство.

Читайте також: Справа через зламаний мізинець: патрульного Гончарука почали судити. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...