Мед Атлант

При франківському центрі зайнятості створили раду роботодавців

Раду роботодавців створили при Івано-Франківській міській філії обласного центру зайнятості.

З цією метою при Івано-Франківській міській філії обласного центру зайнятості 16 лютого відбулося засідання «круглого столу». Участь у ньому взяли представники міської влади, обласного центру зайнятості, організацій роботодавців та підприємців. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Директор Івано-Франківської міської філії обласного центру зайнятості Юлія Вінтоняк наголосила на основних аспектах ринку праці сьогодні. Заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Тарас Басюга розповів про сучасні інструменти регулювання ринку праці, нові важелі стимулювання зайнятості та створення нових робочих місць. Йшлося також про необхідність взаємодії влади та бізнесу в напрямку покращення соціально-економічного розвитку міста, соціальної відповідальності представників бізнесу за сплату податків до бюджету та соціальних фондів, а також на важливості легалізації найманої робочої сили та оплати праці.

Учасники «круглого столу» обрали голову ради, а також виокремили основні проблеми, які необхідно вирішувати під час наступних засідань ради роботодавців.

Основними завданнями ради роботодавців визначено підвищення ефективності надання послуг роботодавцям, вироблення пропозицій, направлених на розв’язання проблемних питань, вдосконалення стратегії взаємодії служби зайнятості з роботодавцями та відпрацювання нових форм і методів роботи.

Читайте також: Як франківський дослідник шукає унікальні властивості карпатських рослин. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...