Мед Атлант

Івано-Франківськ ввійшов в десятку кращих міст для молоді

Нещодавно представники Івано-Франківська взяли участь в  конкурсі «Молодіжна столиця України». Головною його метою є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Всі міста, які претендували на це почесне звання, повинні були заповнити заявку за такими основними напрямками: політичний вимір (участь молоді у суспільно-політичному житті); соціо-економічний вимір (зайнятість та працевлаштування, підприємництво; соціальна інклюзивність та освіта); культурний вимір (творчість та глобалізація).

Заявка з наданою інформацією від багатьох структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради за підписом міського голови була відправлена у січні цього року. Після чергового засідання Наглядової ради конкурсу, серед 56 – ти заявок, було обрано 10 міст-фіналістів. До переліку цих міст увійшли: Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Харків, повідомляє прес-служба МВК.

16 лютого відбулося публічне засідання Наглядової ради, на якому кожне з міст-фіналістів мало змогу виступити з власною презентацією про своє місто. Місто Івано-Франківськ презентувала і представляла делегація у складі трьох осіб: начальник відділу молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту Анатолій Середюк, голова ГО «Консалтингові технології», засновник молодіжного видання «Repost» — Мар’яна Циганин та представник платформи «Тепле місто», координатор проекту «Гарячий спорт» — Ігор Крицак.

За результатами голосування представників оргкомітету конкурсу — Молодіжною столицею України було оголошено місто Львів, а м. Івано-Франківськ, як і всі міста-учасники фіналу, отримали подяки за активну та гідну участь у конкурсі і увійшли до переліку кращих міст України.

Читайте також: В Івано-Франківську обирають директора департаменту охорони здоров’я

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...