Мед Атлант

Івано-Франківськ готується до відзначення Дня міста

Фестиваль повітряних зміїв, кольорові танці, показ мод і, навіть, будівництво казкової вежі – цьогорічне святкування Дня міста матиме ряд особливостей та цікавинок. Програму святкових заходів ще складають, але вже зараз департамент культури працює над тим, щоб святковий настрій торкнувся усіх: і дітей, і дорослих.

Стало відомо, що, окрім вже традиційних та звичних конкурсів, виставок, музичних концертів та танцювальних виступів, малечі запропонують нові захоплюючі ігри та конкурси, інформують у прес-службі МВК. Для любителів цікавого та активного сімейного відпочинку проведуть фестиваль повітряних зміїв. Для дітей проведуть майстер-клас з виготовлення зміїв, які разом із батьками зможуть запустити в небо. Ще одним розважальним заходом стануть ігри маленьких «супергероїв». Цікавим є те, що погратися зможуть не тільки діти, але й дорослі. Адже, окрім створення цікавих казкових костюмів, родина у повному складі позмагається у веселих героїчних змаганнях. Малеча порине у казковий світ та переконається у реальній «суперсилі» своїх батьків.

Яскравими та гучними барвами наповняться вулиці міста під час танцювального флешмобу. На «кольорові танці» під відкритим небом запрошують усіх: і дорослих, і діток – усі учасники отримають фарби «холі».

Для підлітків та молоді проведуть показ мод. Юні моделі продефілюють в сучасному українському одязі, а також ознайомлять глядачів із модними тенденціями національних костюмів.

Новим і цікавим обов’язково стане перформанс «Казкова вежа», де юні франківці перетворять звичайні картонні коробки на архітектурні пам’ятки рідного міста. За допомогою розмальованих коробок, дітвора будуватиме справжні будинки, міську Ратушу чи музеї нашого міста. Доповненням акції стане флешмоб «Веселі будинки», де актори «Нового театру» зіграють роль культових споруд Івано-Франківська.

Загалом святкові заходи відбудуться у різних мікрорайонах, скверах, парках та бібліотеках міста.

Читайте також: Святкові концерти на Різдво коштували франківцям 76 тисяч гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...