Мед Атлант

На Прикарпатті працює понад 800 котелень, щоб забезпечувати населення теплом

Сьогодні на селекторній нараді Міністерства регіонального розвитку України обговорювали питання проходження опалювального сезону 2017-2018 року та стану розрахунків за спожиті енергоносії.

Головував на нараді заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк. Участь у нараді також взяли начальник управління житлово-комунального господарства департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Ігор Гунін, директор департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури ОДА Жанна Табанець, керівники профільних департаментів ОДА та енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств області, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Керівники обласних державних адміністрацій доповіли про проблемні питання проходження опалювального сезону 2017-2018 року. Зокрема, рівень розрахунків бюджетних установ за спожиті енергоносії, населення області за житлово-комунальні послуги та інші.

Зауважимо, що опалювальний сезон на Івано-Франківщині проходить стабільно. Сьогодні в області працюють 819 котелень, які забезпечують теплом населення та соціальну сферу. Рівень розрахунків за електроенегію водоканалів за минулий рік склав понад 100%, підприємств теплоенергетики за спожитий газ – 76 відсотків.

Читайте також: Автомобілі, квартири та земельні ділянки: що задекларували кандидати на посаду директора департаменту охорони здоров’я

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...