Мед Атлант

“Годі терпіти”. Мешканці Тисмениці просять чиновників вгамувати перевізників. ФОТО

Жителі Тисмениці незадоволені підняттям суми за проїзд приватними перевізниками. Кажуть, проблема із перевезенням давно була, а зараз тільки загострилася: вчора людям підвищили тариф.

Про це пише у фейсбук-спільноті мешканка Тисмениці Христина Микитин. Містяни не хочуть платити 10 гривень, щоб доїхати з Тисмениці до Івано-Франківська. При цьому чиновники не реагували на обурення, мовляв, немає ніяких документальних підтверджень. Тому сьогодні небайдужі віднесли у міську раду заяву, на якій підписалися жителі міста.

Годі терпіти! Сьогодні ми вже віднесли кілька заяв у міську раду, одна з них колективна.
Ми просимо взяти до розгляду питання не лише вартості проїзду, але й графіку руху, зокрема, на вихідних. А також облаштування належних зупинок.
Міська влада вже пообіцяла взятись за проблему, але ми вважаємо, що як і попередні рази все спустять на тормозах і влада задовільниться обіцянками перевізників якісно здійснювати перевезення.
Закликаємо долучатися і писати свої звернення.
Не будьмо байдужими!, — йдеться у повідомленні.

Додамо, що хвиля обурень часто таки з`являлася у мережі. Люди скаржилися на відсутність транспорту, аби ввечері доїхати додому. Перевізники “знімалися” з маршруту за бажанням. Тепер раптово підвищили суму за проїзд.

Світлина від Roman Mokhnyak.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...