Мед Атлант

Народний депутат з Прикарпаття побував на молитовному сніданку за участю Трампа

8 лютого у Сполучених Штатах Америки відбувся щорічний Національний молитовний сніданок за участю президента Дональда Трампа. Такий захід викликає неабиякий інтерес в українських політиків. Цьогоріч на сніданку був присутнім й народний депутат з Прикарпаття Юрій Соловей.

Молитовний сніданок із президентом США – це серія заходів, під час яких для учасників події організовують неформальні зустрічі, тому протягом самого сніданку серйозних питань не вирішують, а ведуть лише світські бесіди. Проте українські політики та чиновники використовують таку можливість для знайомства та спілкування з американськими високопосадовцями.

За інформацією українських ЗМІ, у Вашингтон прибула доволі велика українська делегація. Наприклад, від фракції “Блок Петра Порошенка” у складі Максима Єфімова, Андрія Павелка та Артура Герасимова, і представники партії “Батьківщина” – Сергій Власенко і Григорій Немиря, разом зі своїм лідером Юлією Тимошенко, яка відвідує цю подію вже не вперше.

Вчора ж в інтерв’ю для ОТБ “Галичина” народний депутат Юрій Соловей розповів про свої враження від молитовного сніданку.

Такі заходи, як відбувалися у Сполучених Штатах Америки, об’єднують величезну кількість парламентарів з цілого світу. Більше п’яти тисяч представників різних держав та парламентів. Було, якщо не помиляюся, три президенти.  Однозначно можу сказати, що одна з причин успіху Америки, це те, що вона побудована саме на міцному фундаменті духовних цінностях. Я можу сказати, що ці речі тісно переплітаються, в тому числі, з політикою. Для прикладу, в Конституції Сполучених Штатах Америки чітко згадується Бог, як мінімум чотири рази. Навіть, якщо Ви поглянете на банкноту, то там написано: “У Бога ми віримо”. Я вважаю, це один з ключових заходів взагалі у світі. Це місце, де можна побачити і перейняти досвід, як все-таки духовні цінності міцно працюють у США, — розповідає він.

Як зазначає 24 канал, потрапити на сніданок можна, заплативши від 15 до 150 тисяч доларів. Ціна залежить від відстані, на якій знаходиться столик гостя до президента США.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...