Мед Атлант

До особливих прикарпатських діток завітали енергетики

У середу, 21 лютого, енергетики завітали в гості до вихованців Івано-Франківського обласного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Цей візит є продовженням знайомства, яке розпочалося в листопаді з пізнавальної екскурсії територією підприємства, організованої АТ «Прикарпаттяобленерго» для вихованців Центру, повідомляють у прес-службі товариства. 

Історії дітей, їхнє жваве зацікавлення світом електроенергії та роботою енергетиків стали початком для продовження дружніх взаємин. Вже у грудні працівники центрального офісу провели різдвяний ярмарок, на якому реалізовували власноручно виготовлені святкові прикраси для дому. За виручені кошти вдалось придбати необхідні підручники для навчання, тапочки, шкарпетки, солодощі. Однак на заваді зустрічі став оголошений в Центрі карантин.

Тож продовження знайомства відбулося вчора. З допомогою загадок та вікторин енергетики нагадали діткам про основні правила поводження зі струмом, а для закріплення матеріалу кожному було роздано розмальовки, розклади уроків, закладки та настільну вікторину з пізнавальною інформацією відповідної тематики.

А на завершення зустрічі працівниці обленерго провели для дітей майстер-клас з виготовлення іграшки та браслета, які стали для кожного вихованця Центру хорошим подарунком на згадку про візит енергетиків.

В «Прикарпаттяобленерго» кажуть, що просвітницька робота серед школярів області буде мати продовження і в цьому році. Починаючи з березня і до червня місяця включно, вихованці навчальних закладів мають змогу відвідати з екскурсією компанію. Окремо на території підприємства проводяться уроки з фізики та уроки для старшокласників «Корисне електропостачання», а для учнів початкової школи волонтери компанії протягом навчального року проводять інтерактивні уроки з електробезпеки.

Читайте також: Одне із товариств Івано-Франківська має сплатити більше мільйона боргу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...