Мед Атлант

Руслан Марцінків вдосвіта інспектував вулиці Івано-Франківська

Міський голова Івано-Франківська продовжує інспектувати вулиці міста. Сьогодні  Руслан Марцінків спільно з Віталієм Бурком перевірили стан вулиць Молодіжна та Івана Павла ІІ.

Чиновники перевірили дитячий майданчик “Фортеця”, якість транспортного сполучення  та дошкільний навчальний заклад.

Перевірили стан нещодавно відкритого дитячого майданчика “Фортеця”. Тут виявлено ряд проблем, ліквідувати які ми зобов’яжемо виконавця власним коштом. Не оминули увагою міські пасажирські перевезення. Наразі через брак транспорту маємо проблеми з маршрутом №27. Але вже з 1 квітня до нас приїдуть комунальні автобуси, які курсуватимуть саме на цей маршрут. Завітали із вранішньою перевіркою в дитячий садочок “Зернятко”. Саме тут в рамках програми Нефко проводяться роботи з енергоефективності: заміна вікон, утеплення приміщення, зміна даху, ремонт дитячих кімнат та багато інших робіт. Також зараз відбувається капітальний ремонт педіатричного відділення №6, що біля школи №22, — зазначає Руслан Марцінків.

Міський голова додає, що впродовж 2018 року  у мікрорайоні заплановані роботи з благоустрою. Значну увагу зосередимо на тротуарах.

фото з офіційної сторінки Руслана Марцінківа

Читайте також: В Івано-Франківську планують встановити ще один туалет, вартістю майже мільйон

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...