Мед Атлант

На Прикарпатті затримали серійних крадіїв

У Снятині правоохоронці заарештували двох зловмисників, підозрюваних у серії крадіжок.

В ніч на 17 лютого до поліції звернулась мешканка села Завалля та розповіла, що з її будинку невідомі викрали газовий котел. За кілька днів до цього про крадіжку з будинку фотоапарата заявив мешканець Снятина, повідомляють у прес-службі національної поліції області.

Правоохоронці встановили осіб, причетних до цих злочинів. Ними виявилися два 23-річні місцеві жителі. Один із них раніше судимий за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисники пошкодили замок вхідних дверей та проникли до будинку, в якому тимчасово ніхто не проживав. Звідти молодики вкрали газовий котел. Аналогічним способом вони обікрали і будинок снятинця.

Викрадене майно правоохоронці у них вилучили.  На підставі зібраних під час досудового розслідування доказів, підозрювані свою вину свою визнали.

Вчора обидвом повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Чоловіків триматимуть під вартою. 

Крім того, на час вчинення молодиками вказаних крадіжок у суді слухалася кримінальна справа стосовно викрадення ними з сільського млина моторів, які вони збували через сайт “ОЛХ”, пересилаючи “Новою поштою”. Наразі правоохоронці перевірятимуть можливу причетність злодіїв і до інших подібних злочинів.

Читайте також: У Франківську п’яний чоловік стріляв у вогнеборців, які гасили пожежу. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...