Мед Атлант

Правоохоронці розпочали слідство за фактом смерті машиніста на Прикарпатському підприємстві

Вчора, 25 лютого, близько 4 години ранку, до Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що біля водозабору, що в м. Надвірна, перекинувся екскаватор.

Як повідомляло “МІСТО“, станом на 06.25 год. за допомогою крана екскаватор припідняли з води. Працівники Надвірнянського ВГРЗ витягнули тіло 39-річного машиніста.

Правоохоронці встановили, що під час виконання робіт на підприємстві “Нафтохімік Прикарпаття” з розчищення снігу та льоду на водоочисних спорудах, 39-річний екскаваторник, житель району, перекинувся у заповнений відстійник для води, внаслідок чого загинув на місці події.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу Украни.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до пяти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває слідство.

Читайте також: У Франківську завершився 28 фестиваль естрадно-спортивного танцю “ФЕСТ”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...