Мед Атлант

Бізнесмени Івано-Франківська можуть вплинути на економічні реформи в Україні

У вівторок, 27 лютого, в Івано-Франківську провідні економісти та українські підприємці зустрілися з франківськими бізнесменами. Основна мета цієї зустрічі — розповісти бізнесу про  економічні реформи, зокрема, про економічну свободу.

Як зазначає модератор зустрічі, підприємець та громадський діяч Валерій Пекар, наразі економічна ситуація в Україні така, що якщо люди не покращать бізнес-клімат найближчим часом, то будуть великі економічні проблеми.

Ми повинні всі разом долучитися до того, щоб ця реальна зміна в рівні економічної свободи все-таки сталася. Ми в різних містах спілкуємося з підприємцями і просимо всіх про дві речі: знати і вірити, що зараз це необхідно і важливо, та в потрібний момент разом “потиснути” наших політиків, щоб це сталося, — зазначає Валерій Пекар.

На думку підприємця, вплинути на хід реформ може кожен бізнесмен і для цього достатньо вчасно”достукатися” до нардепів.

Вікно можливостей зараз не закрито. Якщо ми не будемо туди сунути руку, ногу, то воно закриється. Зараз момент, коли потрібно збільшувати економічну свободу, а це не станеться без нашого тиску. Ми всі повинні зробити це в якийсь момент, коли ці закони будуть розглядатися, коли нам буде потрібно серйозно збільшити економічну свободу і це буде на користь кожного підприємця, де б він не працював. Бо якщо ні — Україна матиме великі економічні проблеми і це означає, що кожен з підприємців також.

За словами підприємця, думку місцевих бізнесменів повинні почути нардепи, адже це може серйозно вплинути на економічний розвиток країни.

Читайте також: Бізнесмен, якого розшукували родичі та поліція, прийшов додому

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...