Мед Атлант

У Франківську в березні відбудеться “земельний” аукціон

Івано-Франківська міська рада виставила на аукціон право оренди на дві земельні ділянки.

Першою у переліку зазначена земельна ділянка по вулиця Незалежності, поруч АГЗС, загальною площею 0,1 га. За умовами торгів, ділянка призначена для влаштування автомийки, без права капітального будівництва. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 5 років. Стартовий розмір річної плати за користування землею складає 50 010 грн, пише Побудовано.

Ділянка на кадастровій карті

За даними кадастрової карти, ділянка відновиться до категорії земель громадської забудови. Її цільове призначення — для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Наступною йде ділянка площею 0,1 га по вулиці Івасюка, навпроти будинку 52. За умовами торгів, ділянка призначена для торгівлі саджанцями декоративних дерев, без права капітального будівництва. На аукціон виставлено право оренди землі терміном на 5 років. Стартовий розмір річної плати за користування землею складає 24 890 грн.

За даними кадастрової карти, ділянка відновиться до категорії земель громадської забудови. Її цільове призначення — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Аукціон відбудеться 28 березня  за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 311.

Читайте також: У Франківську через борги продається готель разом із землею

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...