Мед Атлант

Жителька Франківська просила гроші на лікування вигаданої дитини

Днями на Тернопільщині затримали псевдо-волонтерів з Івано-Франківської області. Жінка з товаришем нібито збирали кошти на лікування дитини і обкрадали людей. У поліції вже зареєстровано декілька звернень.

Як заявляють потерпілі люди, жінка заходила в оселю та казала, що збирає кошти на лікування дитини. В одному з будинків жінка витягнула з шухляди вироби із золота – три жіночих каблучки та підвіску ікони “Божої матері”. Ювелірні вироби оцінюють в сумі двадцять тисяч гривень, повідомляють в ГУНП в Тернопільській області.

Потерпілі та сусіди змогли описали підозрюваних, тому працівники поліції згодом затримали підозрювану на території Львівської області. Як зазначають правоохоронці, це 32-річна жителька Івано-Франківської області.

Жінка у скоєному зізналася та розповіла, що спочатку вона заїхала на Львівщину до знайомих, де  розважалася із друзями. Вранці автомобілем із товаришем виїхали в напрямку Тернопільської області. В одному із сіл зупинилися, щоб просити гроші на лікування неіснуючої дитини.

В одну хату зайшла — там не було нікого, але я побачила тисячу гривень і забрала їх. Звідти сіли в машину і поїхали далі. В Бережанському районі теж пішли по хатах. В одній нам відкрив двері хлопчик. Сказав, що мами нема. І я попросилася погрітися і почекати, бо замерзли. Він пустив і пішов телевізор дивитися, а я зайшла в спальню, забрала золото і пішла, — каже підозрювана.

Затримали підозрювану у Стрию близько першої години ночі. Викрадене у неї вилучили. Наразі вирішується питання про обрання франківчанці міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 185 ККУ – крадіжка.

Оперативники перевіряють причетність жінки до вчинення схожих злочинів на території Тернопільської та сусідніх областей.

Читайте також: Псевдо-працівники банку видурили в жительки Франківська 43 тисячі гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...