Мед Атлант

Громада з Прикарпаття пройшла у фінальний етап телешоу, в якому змагаються за мільйон

Печеніжинська ОТГ пройшла у фінальний етап телешоу “Громада на мільйон”. Вже наступного тижня прикарпатці дізнаються, чи отримають мільйон гривень на розвиток своєї бізнесової ідеї.

У півфіналі соціального проекту Печеніжинська ОТГ обійшла Новопсковську (Луганська область) й у заключному змаганні зустрінеться з громадою з Миколаївщини.

Пройти у фінал конкурсу прикарпатцям допомогло вдало вирішене завдання від ведучої телепроекту Ірини Озимок: громади повинні були визначитися зі спеціалістом, якого не вистачає в ОТГ й зуміти створити для нього умови, які б переконали фаховика залишитись на роботі.

Печеніжинська ОТГ вирішила залучити фахівця з іноземних мов, Бузька – стоматолога, Новопсковська – фахівця, який допоможе громаді покращити благоустрій.

Завданням громад було запропонувати спеціалістам такі умови праці, за якими вони б погодилися залишитися на роботі. Добу кваліфіковані кадри приглядалися й в результаті мали зробити свій вибір. Фахівець, який не з’явився на роботі наступного дня, приніс команді поразку. Так вчинила лікар-стоматолог у Новопсковській ОТГ.

Громада з Прикарпаття щоправда також була за крок до вильоту, адже спеціаліст зі знання іноземної мови не погодилася продовжити роботу в ОТГ, проте через 24 години вийшла на роботу й обіцяла знайти собі заміну.

Як усе було в деталях – дивіться у свіжому випуску “Громада на мільйон”.

Телепроект “Громада на мільйон” стартував на телеканалі “1+1” на початку року. В новому соціальному реаліті ОТГ змагаються за інвестиції й покращують життя в регіонах.

В попередніх випусках телешоу фермер з Прикарпаття отримав можливість ознайомитися з фемерським господарством Австралії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...