Мед Атлант

Франківець затримав п`яного зловмисника, який хотів його обікрасти

До поліції  звернувся 27-річний франківець. Каже, виявив у своєму транспортному засобі невідомого чоловіка, який хотів вчинити крадіжку.

На місце скоєння злочину прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. В ході проведення першочергових слідчих дій з’ясували, що в ніч з 4 на 5 березня 23-річний місцевий житель, перебуваючи напідпитку, розбив заднє вікно транспортного засобу марки “Славута” та проник в салон. Звідки намагався викрасти автомагнітолу, горілчані вироби та інструменти. Потерпілий вийшов до автомобіля, почувши шум, де застав зловмисника та зателефонував у поліцію.

Зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за грабежі та крадіжки, інформують у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Читайте також: Франківця, який до смерті побив співмешканку, почнуть судити. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...