Мед Атлант

У Франківську продавчиня самостійно затримала судимого злодія

До франківських поліцейських звернулася працівниця одного із місцевих магазинів. Пояснила, що самостійно затримала невідомого чоловіка, котрий з приміщення торгового закладу намагався викрасти сумку, вартістю близько 500 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події.

В ході проведених заходів поліцейські встановили особу грабіжника й затримали його. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежів. І на цей час в суді слухається справа щодо вчинення ним аналогічного кримінального правопорушення, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківські й області.

Як з’ясувалося, крадій, перебуваючи в приміщенні магазину, спочатку приглядався до товару, а потім, коли поруч нікого не було, взяв товар і попрямував до виходу. Продавчиня, помітивши, що чоловік вчинив крадіжку, здійняла крик, а злодій кинувся втікати. Проте відчайдушна жінка самотужки наздогнала та затримала його. Після чого зателефонувала до поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Суд у справі адвоката, якого звинувачують за передачу наркотиків у СІЗО, перенесли

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...