Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “Місто”!

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №15 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Медична реформа на низькому старті. Основна новація для пацієнтів — підписання декларацій із сімейними лікарями. На цей час нововведення стосуються тільки первинної ланки. Вторинна та третинна відчують зміни не раніше 2020 року. Однак чи лише позитивні? “Мед” і “дьоготь” медичної реформи на сторінках журналу.

Сніданок скромний, обід дешевий, а вечерю таки можна віддати ворогу. Неповних 77 гривень на добу 7 днів на тиждень. Прожити можна, але як кажуть, — недовго. Як це жити на мінімальну зарплату? Експеримент від журналістів “МІСТА”.

Нещодавно мистецькі кола Прикарпаття та України загалом сколихнула сенсаційна звістка. Знайдено фрагмент ризи втраченої Зарваницької ікони Розп’яття Ісуса Христа. Слід реліквії загубився у 40-х роках минулого століття. Повернення легендарної святині на сторінках “МІСТА”.

Чилі, Перу, Болівія  і все через призму одягу. Відома франківська модельєр для цієї подорожі навіть пошила собі сукню з білого льону, з мереживними трояндами і тваринами стародавніх південноамериканських племен. Яка вона Південна Америка очима Любові Чернікової — читайте в журналі.

ВІДЕОАНОНС:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...