Мед Атлант

П’яний працівник служби охорони травмував дівчину-патрульну. ВІДЕО

Працівник приватної охоронної фірми, який кермував службовим автомобілем напідпитку, при затриманні чинив опір і наніс травми патрульній. Пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на місці горе-водій відмовився. Факт нападу на працівника поліції зафіксували слідчі.

Як коментує речник патрульної поліції Микола Гурак, на вулиці Кисілевської екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль “Рено Логан” служби охорони, який на великій швидкості рухався їм назустріч з увімкненими аварійними вогнями. Слідуючи за авто, патрульні зафіксували порушення правил – водій не увімкнув показник повороту при маневрі. Патрульні вирішили поцікавитися, чи справне авто та чи не потрібна водію допомога. Натомість кермувальник збільшив швидкість і проігнорував вимогу про зупинку. Наздогнали горе-водія на вул. Рівна, недалеко від будинку порушника.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: нечітка вимова, порушення координації рухів, різкий запах алкоголю. Пройти тест на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. Окрім того, кермувальник повів себе агресивно, намагаючись викрутити дівчині-патрульній руки. В результаті медики константували в патрульної частковий розрив зв’язок на руці та подряпини.

Порушником виявився працівник однієї з приватних охоронних фірм міста, 50-річний місцевий житель. На відео з нагрудної камери патрульної видно, як чоловік пояснює, що з роботи вирішив звільнитися.

В результаті на порушника склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). За нанесення тілесних ушкоджень працівниці патрульної поліції при виконанні розпочато кримінальне провадження.

Як усе було – у відеосюжеті “МІСТА”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...