Мед Атлант

Прикарпатець розповсюджував дитячу порнографію у мережі

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який розповсюджував дитячу порнографію у мережі інтернет.

Тисменицькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зберігання з метою розповсюдження предметів порнографічного характеру та їх розповсюдження.

У ході досудового розслідування встановлено, що вказаний злочин учинив житель Тисменицького району, який протягом 2017 року, перебуваючи за місцем свого проживання, використовуючи доступ до мережі інтернет, через спеціальне програмне забезпечення завантажив на свій персональний комп’ютер та розповсюдив понад 400 фото- та відеофайлів з ознаками дитячої порнографії, інформує прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 301 (“Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також: У “Міській асоціації учасників АТО” пояснили, хто може виграти квартиру

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...