Мед Атлант

У декількох містах України СБУ проводить масові обшуки

Служба безпеки України проводить у понеділок понад 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах України в осіб, які сприяють Росії в проведені антиукраїнських акцій.

Про це повідомляє у Facebook речниця спецслужби Олена Гітлянська, пише УП.

За її словами, під час обшуків вже вилучено пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи проти України.

На жаль, серед цих громадян є ті, хто має відношення до журналістського цеху, але приналежність до професії не може бути індульгенцією від законної відповідальності за антидержавницькі дії. Тому просимо вас не давати передчасні оцінки до оприлюднення всіх матеріалів, — пише Гітлянська.

Вона пообіцяла, що більш детальна інформація про це з’явиться на сайті СБУ після завершення всіх необхідних процесуальних дій.

Про обшуки на території Прикарпаття наразі невідомо:

Управління Служби безпеки України в області не проводить санкціонованих обшуків. Проте центральне управління може проводити обшуки, адже в них є мандат на діяльність на всій території України, але це малоймовірно, — прокоментувала МІСТУ речниця управління Марія Римар.

Читайте також: Облрада вимагає в СБУ перевірити ймовірну причетність священиків Московського патріархату до співпраці з ФСБ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...