Мед Атлант

Жителі прикарпатського села скаржаться на повільне будівництво місцевої школи

Упродовж кількох років учні села Раковець Богородчанського району вимушені навчатися у старих корпусах школи, оскільки для завершення процесу будівництва нового навчального закладу необхідно додатково спрямувати фінансовий ресурс.

Нагадаємо, зведення школи розпочалося ще у 2011 році. До 2013 року був закладений тільки фундамент, відтак роботи з певних причин призупинилися.

Днями представники громади села звернулися до голови облдержадміністрації та наголосили на незадовільному виконанні зобов’язань генеральним підрядником, який будує школу. Жителі Раковця зазначили, що є потреба розірвання договору із вказаним підприємцем.

Будівельні роботи на Прикарпатті повинні виконувати відповідальні підрядники, з відповідною репутацією, наявним досвідом і достатньою кількістю техніки та обладнання. Ситуація, коли роботи проводяться з кричущими порушеннями запланованих термінів, є неприпустимою, – наголосив очільник Прикарпаття та додав, що на порушення будуть належно реагувати.

Нагадаємо, що у вересні під час колегії облдержадміністрації Олег Гончарук пообіцяв, що нова Раковецька школа буде збудована до кінця 2018 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...