Мед Атлант

Для водіїв комунального транспорту облаштують безкоштовний хостел

Для водіїв планують виділити 3 поверх готелю “Бандерштадт”. Після проведення капітального ремонту та придбання меблів приступлять до розселення.

Такі плани анонсував міський голова Руслан Марцінків.

Наразі “Бандерштадт” – у комунальній власності КП “МІУК”, кошти для реконструкції 3 поверху передбачили в міському бюджеті. Директор КП “МІУК” Мирон Джус пояснив, що наразі УКБ працює над проектом.

Процедура звична: на прозоро оголошується конкурс. Потім переможеть приступить до виконання робіт з капітального ремонту. Також потрібно закупити меблі. Сподіваємося, що вже до кінця року можна буде розпочати поселення, — прокоментував Джус.

Директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк назвав такий крок необхідністю.

Насправді, робочий графік водіїв комунального транспорту розпочинається о 5 ранку. Деякі працівники, що проживають поза межами міста, просто не мають змоги добратися на роботу у такий час. Тому зможуть скористатися послугою хостелу, — пояснив Віталій Голутяк.

Для того, щоб реалізувати такий крок між КП “ЕАТ” та КП “МІУК” укладуть договір. А всі витрати, що стосуються обслуговування кімнат візьме на себе «Електроавтотранс».

До слова, КП “Електроавтотранс” з метою залучення працівників проводить безкоштовне навчання для водіїв. Все, за словами керівника, – для того, щоб зменшити суттєвий брак кадрів. А також для того, щоб забезпечити працівників належними умовами.

Титульне фото ілюстративне

Читайте також: Жителі прикарпатського села скаржаться на повільне будівництво місцевої школи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...