Мед Атлант

Заступник начальника франківських патрульних отримав нагороду Президента. ФОТО

До Дня українського добровольця міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив відзнаки Президента України тим, хто від початку бойових дій на сході України добровільно став на захист країни. Серед нагороджених — і заступник начальника Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Андрій Тірон.

Відповідно до Указу Президента України, Андрій Тірон за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Андрій Тірон – сотник Самооборони Майдану під час Революції Гідності та один з перших командирів добровольчих батальйонів. У 2014 році в перших рядах увійшов у Слов’янськ та підняв прапор України над визволеним містом.

Довідково: Орден Богдана Хмельницького — державна нагорода України — орден, призначений для нагородження громадян України за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України.

Читайте також: В Івано-Франківськ приїхав голова Нацполіції Сергій Князєв з “подарунками”. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...