Мед Атлант

Ще одна країна світу спростила візовий режим для українців

Українці зможуть  отримати кувейтську візу в аеропорту або в електронному вигляді.

Президент України Петро Порошенкод омовився з Еміром Держави Кувейт шейхом Сабахом Аль-Ахмадом Аль-Джабером Ас-Сабахом про спрощення візового режиму.

Про це повідомляє сайт голови держави, пише видання lb.ua.

Кувейт включить Україну в перелік держав, громадянам яких візи оформляються в міжнародному аеропорту Кувейту або в електронному вигляді, – йдеться в повідомленні.

Порошенко висловив подяку кувейтському керівництву за послідовну підтримку територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.

Також лідери обговорили перспективи взаємодії в рамках непостійного членства Кувейту в Раді безпеки ООН в 2018-2019 роках, зокрема, з питання миротворчої місії ООН на окупованій частині Донбасу, і членства України в Раді з прав людини ООН в 2018-2020 роках.

Емір Держави Кувейт наголосив, що його країна послідовно виступає проти будь-якої агресії стосовно держав. Оскільки Кувейт знає, що таке іноземна агресія, зокрема, з боку Іраку.

Сторони погодилися з необхідністю робити подальші скоординовані заходи з метою нарощування обсягів двостороннього товарообігу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...