Мед Атлант

На українському телеканалі показали сюжет про недобросовісний ремонт франківського казкового дитмайданчика

2 липня минулого року в Івано-Франківську по вулиці Івана Павла ІІ урочисто відкрили ігровий майданчик “Фортеця”. З нетерпінням чекали на завершення будівельних робіт і дорослі, і малеча. Замовником робіт виступило управління капітального будівництва м. Івано-Франківська, виконавцем — ТОВ “Елітагарантбуд”.

На місці провели відновлюючі роботи з кладок, веж і перекриття башт. Проклали бруковані насипні доріжки і освітлили територію. Також встановили нові ігрові конструкції та сміттєві урни.

Вартість робіт — 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Проте вже через кілька місяців майданчик почав псуватися. В управлінні капітального будівництва запевняють, що руйнування відбувається через недобросовісну роботу підрядника та неякісні матеріали. Також над новим майданчиком встигли познущатися вандали. Згодом на сайті міськвиконкому з’явилося повідомлення про те, що підрядник виправить всі недоліки. Але роботи він зможе розпочати лише тоді, коли протягом двох тижнів температура повітря вночі не опускатиметься нижче нуля. Адже, якщо роботи почати швидше, штукатурка при замерзанні там води знову обсиплеться.

Також буде вивчатися питання необхідності коригування проекту. Адже існує висока ймовірність що навіть за умови виправлення недоліків, при замоканні після дощу вони можуть знову проявляться. Оскільки спочатку не було враховано накриття стін фортеці покрівлею.

Цю інформацію журналістам телеканалу “Інтер” підтвердили в управлінні капітального будівництва підтвердили.

“Є гарантія. При настанні теплої погоди підрядник має за власний рахунок відновити цей майданчик”, – зазначив головний інженер УКБ Володимир Ковальчук.

Однак поспілкуватися з виконавцем робіт журналістам так і не вдалося. За офіційною адресою компанії виявилося, що її офісу там немає.

Деталі – у сюжеті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...