Мед Атлант

У Чернівцях палав один з найбільших ринків України. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 19 березня, трапилась масштабна пожежа на одному із найбільших ринків України. Ще від 13:00 год. дня в Чернівцях горів Калинівський ринок.

Відеозаписом, на якому із торговельних рядів підіймається стовп чорного диму, поділився очевидець події у спільноті AutoLife IF

На відео видно, як дим від вогню практично повністю заслонив дорогу водіям.  Також можна побачити три пожежні автомобілі.

Як повідомили у прес-службі ДСНС України, пожежа виникла на площі  близько 1000 м2. Пожежу локалізували о 14:55, а через 4 години, о 19:05 – ліквідували. До гасіння залучено 23 одиниць техніки та 66 чоловік особового складу ДСНС.

Про постраждалих інформацію надав заступник головного лікаря Центру екстреної медичної допомоги Сергій Паушак, передає місцеве видання “Молодий буковинець”.

За словами медика, одна людина надихалась чадним газом, їй надали допомогу відразу на місці. Ще одного чоловіка із рваною раною пальців госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. Третій постраждалий із травмою ноги доставлений у травмпункт.

До слова, “Калинівський ринок” входить до четвірки найбільших ринків України і залишається у власності міської громади Чернівців. На ньому працюють близько 20 тисяч підприємців.

Читайте також: У Франківську колектив військового ліспромкомбінату не пускає очільника на роботу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...