Мед Атлант

У Коломиї судитимуть франківця, який стріляв у людину

Коломийська місцева прокуратура передала до суду справу щодо 28-річного жителя міста Івано-Франківська, який вистрілив із пістолета у ногу потерпілого, а потім тривалий час переховувався від слідства.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Торік, 6 травня зазначений зловмисник,  посеред поля в одному з сіл Коломийщини, разом із іншим  26-річним франківцем, вистрілив із травматичного пістолета в праву ногу постраждалого, завдавши останньому легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров’я. Таким чином чоловіки хотіли незаконно позбавити волі пораненого.

Після цього зловмисники дві доби незаконно утримували потерпілого в одному з сіл Коломийського району. Франківець після вчинення кримінального правопорушення зник та був оголошений у розшук.
Також під час досудового розслідування правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем  проживання 28-річного зловмисника в місті Івано-Франківську. З житла чоловіка було вилучено автомат Калашникова моделі АКС-74, вогнепальний гладкоствольний обріз та вибухову речовину.
Крім того, під час обшуку було виявлено та вилучено канабіс, загальна вага якого в сухому стані становить 13,0481 г, та екстракт канабісу, загальна кількість якого становить 0,6372 г, які правопорушник незаконно придбав та зберігав для власного споживання.
Франківця судитимуть одразу за трьома статтями: за ч. 2 ст. 146 («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»), ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»),   ч. 1 ст. 309 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту») Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...