Мед Атлант

В одному з франківських гуртожитків студентам на голову падає штукатурка. ФОТО

Сьогодні вранці, 20 березня, в кімнаті студентки Прикарпатського університету, що мешкає на шостому поверсі гуртожитку №5, зі стелі посипались великі куски штукатурки.

Шматки будівельної суміші впали на ліжко дівчини. Світлинами неприємного інциденту дівчина поділилась у телеграм-чаті ПНУ Life.

Це нормально? Йдеш на пари і тобі падає штукатурка на голову? — зазначила у дописі Діана Садецька.

Як розповіла “МІСТУ” дівчина, будівля, де проживають студенти, потребує негайного ремонту. Гуртожиток був збудований ще в 1975 році.

Старий гуртожиток потребує негайного будинку. Зі мною все добре. Я не постраждала, хоч емоційний стан досить напружений, — каже Діана.

За словами речниці Прикарпатського університету Богдани Засідко, після неприємного випадку кімнату оглянула комісія фахівців.

В одній із кімнат на 6-му поверсі  гуртожитку №5 частково випав гіпсовий розчин, яким був зароблений шов між панелями. З’ясувалося, що причиною могло стати механічне навантаження в кімнаті зверху та втрата міцності міжпанельного шва. Комісія проводить обстеження всіх кімнат гуртожитку. Окрім цього, в гуртожитку №5 зараз проводиться заміна вікон, на виділені університетом кошти, та заплановано капітальний  ремонт  в 12-ти блоках гуртожитку, — розповіла Засідко.

Читайте також: У першу неділю квітня франківських школярів чекають канікули

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...