Мед Атлант

У прикарпатця виявили та вилучили арсенал зброї

На Прикарпатті у жителя Тисмениці виявили та вилучили арсенал зброї

Слідчими місцевого відділу поліції, спільно з працівниками СБУ в області під процесуальним керівництвом прокуратури розслідується кримінальна справа порушена стосовно 27-річного тисменичанина за фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів.

У ході досудового розслідування за місцем проживання зловмисника проведено санкціонований обшук, під час якого вилучено цілий арсенал зброї та боєприпасів, зокрема: гранати РГД-5, Ф-1, пістолет ТТ, понад чотири десятки магазинів до вогнепальної зброї та понад 220 патронів різного калібру. Як встановлено, чоловік у 2014-2015 році перебував у зоні АТО.

Про це інформує МІСТО з посиланням на сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») Кримінального кодексу України, та обрання йому запобіжного заходу.

Санкція вказаної статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

На даний час по кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, призначено необхідні судові балістичні та вибухотехнічні експертизи, проводяться допити свідків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...