Мед Атлант

Франківець стверджує, що колишня дружина забороняє спілкуватись з донькою навіть по-телефону

Франківець просить комісію у справах дітей дозволу забирати доньку від матері на відпочинок, а також безперешкодного спілкування з нею. Чоловік стверджує, що колишня дружина забороняє спілкуватись з донькою навіть по-телефону.

Батько запевняє, що колишня дружина умисно перешкоджає спілкуванню з 10-річною донькою та забороняє говорити з дитиною  по-телефону. Тож, чоловік просить комісію у справах дітей надати йому необмежене спілкування по-мобільному та в мережі Інтернет, а також  спільний відпочинок із дочкою у період відпустки і 4 дні на місяць для побачення з дитиною: 2 вдень та 2 з ночівлею.

 

Матір дівчинки каже, що зовсім не заперечує, аби колишній чоловік підтримував зв’язок із дочкою. Однак жінка категорично проти, щоб дівчинка залишалась на ночівлю в батька.

Хай приходить, хоч кожен день. Якщо дочка захоче з ним побачитись чи залишитись на ніч, то я не проти. Проте я не буду тягнути її за руку до батька, — ділиться жінка.

За словами матері, дитина сама не проявляє бажання ночувати у біологічного батька, тому й вона це не підтримує.

Права дитини це коли обоє батьків беруть участь у процесі виховання, навчання, фізичного і духовного розвитку дитини. Ми б хотіли бачити взаємокомпромісну співучасть між вами з чоловіком, —  звернувся до жінки голова комісії Олександр Левицький.

У підсумку, жінка прислухалась до слів комісії та погодилась на умови екс-чоловіка.

Читайте також: Франківка просить позбавити батьківства чоловіка, який бив її у присутності сина

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...