Мед Атлант

Франківці з психічним розладом повернули донечку

Сьогодні, 23 березня, на засіданні комісії у справах дітей франківка, яка лікувалась від психічного недугу, просить повернути їй дочку.

Жінка самостійно звернулась до соціальних служб, коли її стан здоров’я погіршився. Тепер, після курсу лікування, вона хоче повернути право на виховання дочки.

Я сама подзвонила у службу дітей, щоб її забрали, коли відчула, що мені погано, –  каже матір.

Наразі дівчинка перебуває у центрі реабілітації для дітей.

Батько дівчини, за національністю поляк, не заперечує, аби матері повернули дитину.  Зараз жінка мешкає у квартирі свого співмешканця.  Він також надав згоду для проживання дівчинки у житлі.

 По місці прописки умови були погані, це факт. Але матір займалась вихованням і розвитком дівчинки. Проте по місці проживання умови задовільні. Дитина дуже творча, справді любить маму і хоче до неї, — розповідає представниця соцслужби.

Жінка з грудня працевлаштована, співпрацює із соціальними працівниками та намагається покращити умови житла за місцем прописки.

Це добре, що матір намагається убезпечити дитину. Ви мусите себе берегти і слідкувати за собою в інтересах дитини. Бережіть себе і свою дитину, і тоді все буде добре. Виконуйте рекомендації фахівця з сімейної роботи. Будемо старатись, щоб соціальні служби продовжили з вами роботу та шукали спосіб Вам допомогти, — зазначив голова комісії Олександр Левицький.

Комісія рекомендувала повернути дитину на виховання матері, а також продовжила соціальний супровід на 6 місяців.

Читайте також: Франківець стверджує, що колишня дружина забороняє спілкуватись з донькою навіть по-телефону

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...