Мед Атлант

На Рогатинщині сільський голова незаконно розпорядився землею, яка коштує декілька мільйонів

Прокуратура через суд вимагає звільнити земельні ділянки загальною площею 22 га вартістю понад 4 млн. грн. Землею незаконно розпорядився сільський голова.

Тисменицькою місцевою прокуратурою за результатами моніторингу даних Публічної кадастрової карти України та рішень органів місцевого самоврядування встановлено, що сільським головою однієї із сільських рад Рогатинського району укладено із суб’єктом господарювання договір оренди земель, який у встановленому законом порядку не реєструвався.

Однак, як з’ясувала прокуратура, ділянку передано незаконно, оскільки вона знаходиться за межами населеного пункту, а її розпорядником є Головне управління Держгеокадастру в області. Про цей випадок інформує прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

У зв’язку із наявністю порушень інтересів держави, Тисменицькою місцевою прокуратурою скеровано до суду дві позовні заяви про звільнення земельних ділянок загальною площею 22 га вартістю понад 4 млн. грн.

До теми, на Прикарпатті голову сільської ради викрито під час отримання хабара у сумі 100 тис грн. Це сталося 14 березня. МІСТУ стало відомо, кого саме затримали правоохоронці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...