Мед Атлант

Сьогодні в Коломиї прощатимуться з військовослужбовцем легендарного батальйону

22 березня зупинилося серце військовослужбовця батальйону оперативного призначення генерал-майора Сергія Кульчицького Мирона Клим’юка. Сьогодні його поховають у рідній Коломиї.

Про чергову втрату в легендарному батальйоні повідомила керівник Центру допомоги учасникам АТО Коломийської міської ради Оксана Вандич.

На своїй сторінці у фейсбук волонтерка висловила співчуття родині померлого військовослужбовця й повідомила, що прощатимуться з Мироном Клим’юком 25 березня.

1-й батальйон оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького — добровольче формування Національної гвардії України, підпорядковане Північному оперативному територіальному об’єднанню. Бійцями батальйону стали сотні самооборонівців, які відразу з Майдану пішли на фронт, таким чином сформувавши кістяк майбутньої Національної Гвардії України.

Нещодавно на Богородчанщині сотні людей прощалися з загиблим в АТО 20-річним військовослужбовцем. Хлопець загинув в зоні АТО 10 березня під час виконання службового завдання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...