Мед Атлант

“Together”: концерт подружжя Грушиних зібрав у Франківську аншлаг. ВІДЕО

25 березня в Івано-Франківській обласній філармонії імені Ірини Маланюк відбувся концерт  найяскравішого неокласичного композитора та піаніста України Єгора Грушина та його дружини, майстерної віолончелістки Роксолани Грушиної.

Виступ в Івано-Франківську став заключним концертом спільного туру молодого подружжя «Together», названого на честь однойменної пісні із минулих альбомів Єгора. Програма концерту містила як найкращі композиції з попередніх альбомів — «Waltz», «Life», «Beginning», так і нові музичні твори.

За словами Єгора Грушина, у Франківську він виступає з концертом втретє.

“Я дуже радий знову побувати у цьому чудовому місті. Востаннє ми були тут півтора роки тому і мене приємно дивує те, що з кожним концертом у залі стає більше слухачів”, — зазначив він.

Послухати композиції музикантів прийшло багато франківців — були зайняті всі місця у залі, на балконі. Концерт зібрав слухачів різного віку.

“Ми дуже вдячні за теплий прийом і особливу атмосферу. І обіцяємо приїхати до вас з презентацією нового альбому”, — сказав музикант.

Додамо, що під час виступу тривала відеозйомка і кадри з концерту в Івано-Франківську увійдуть до фільму про концертний тур подружжя Грушиних, який вони планують показати найближчим часом.

Франківські слухачі, які вкотре пересвідчилися, що класична музика буває непередбачуваною та сучасною, залишали приємні відгуки про концерт у соцмережах.

“Мої потапінастя приїхали! Хочу поділитись з вами радістю!) Хто ще не знає, це Єгор Грушин – молодий український неокласичний композитор) його музика – краще з того, що я чула)”,  — написала у фейсбук франківка Ольга Ничай.

Читайте також: У Буковелі голосисті лижники здивували української піснею на витягу. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...