Мед Атлант

Харківська фірма на Позитроні збудує спортивний майданчик

Управління капітального будівництва, на сайті електронних публічних закупівель Prozorro, опублікувало протокол засідання тендерного комітету по закупівлі робіт з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в.

Сам аукціон пройшов 12 березня між трьома учасниками, пише побудовано в Франківську.

При очікуваній вартості робіт у 3 700 000 грн, найменша пропозиція надійшла від товариства “Будівництвозахід” — 3 604 014,07 грн. Інший учасник торгів – “Спортивна компанія “Люксон Спорт” готова побудувати спорткомплекс за 3 687 500 грн. Найвища пропозиція у розмірі 3 700 000 гривень надійшла від останнього учасника торгів, ТОВ “Бествей ЛТД”.

У підсумку, тендерний комітет переможцем торгів визнав товариство з обмеженою відповідальністю  “Люксон Спорт”. Пропозицію з найменшою вартістю робіт комітет відхилив посилаючись на зауваження до пропозиції учасника.

Відтак, днями УКБ опублікувало повідомлення про намір укласти договір із ТОВ “Спортивна компанія “Люксон Спорт”.

Нагадаємо, підрядника на будівництво даного майданчика шукали ще від червня минулого року. Управління капітального будівництва 5 разів оголошувало торги, проте все безрезультатно. Всі попередні аукціони на сайті електронних публічних закупівель Рrozorro завершились у статусі  “торги не відбулися”.

Читайте також: На українському телеканалі показали сюжет про недобросовісний ремонт франківського казкового дитмайданчика

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...