Мед Атлант

Калуська та франківська гімназії — у ТОП-10 кращих закладів України за рейтингом “Фокусу”

Щороку наприкінці березня – на початку квітня сайт видання «Фокус» оприлюднює власний  щорічний рейтинг «100 кращих шкіл України».

Рейтинг базується на результатах ЗНО, які отримали всі випускники того чи іншого навчального закладу за підсумками попереднього навчального року. У рейтингу беруть участь лише школи, де у тестуванні брали участь щонайменше 20 випускників. Рейтинг закладу дорівнює середньому арифметичному результатів ЗНО з усіх предметів за 200-бальною шкалою усіх випускників навчального закладу, включаючи і тих, які не подолали мінімальний поріг і набрали 0 балів.

26 березня опубліковано рейтинг шкіл України за підсумками ЗНО-2017. Для його складання, як йдеться у матеріалі «Фокусу» проаналізовано результати 170 700 учнів і 3 511 навчальних закладів.

У цьому рейтингу Українська гімназія №1, що в Івано-Франківську – посіла 5 місце, а Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка – 6 місце.

Додамо, що проти 2016 року Калуська гімназія піднялася одразу на 14 позицій – з 20 місця на 6, а от Українська гімназія, навпаки, опустилась з 2 місця на 5 позицію рейтингу.

Читайте такожФранківські абітурієнти здаватимуть ЗНО за новими правилами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...