Мед Атлант

У Франківську батькам урочисто вручили свідоцтва про народження дітей. ФОТО

Урочисте вручення свідоцтва про народження відбулося на вул. Чорновола у Івано-Франківському обласному перинатальному центрі.

Сьогодні, 28 березня, у Франківську привітали батьків і вручили їм свідоцтва про народження дітей, а також документи щодо реєстрації місця проживання новонароджених.

Цей проект став зручним для батьків, котрим й так вистачає післяпологових клопотів. Основне – вчасно визначитися з ім’ям для малечі.

Подарунки, квіти та посвідчення вручали представники міської влади та Директора Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Віталій Гайдука разом з начальницею Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Мінюсту Іриною Дубиківською.

Додамо, що для того аби отримати свій перший в житті документ, мамі або родичам новонародженої дитини достатньо звернутися у кабінет працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану

Основна мета запровадження даного проекту – зробити маленький внесок для комфорту жінок, які народжують майбутнє покоління, реалізація сервісів Міністерства юстиції України та створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження та проживання.

Читайте також: У Франківську з’явився ще один реєстратор шлюбу за добу — відбулася перша виїзна церемонія для молодят. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...