Мед Атлант

Стали відомі імена переможців премії “Визнання року 2017”. ФОТО

Незалежна премія “Визнання року”, за номінантів якої протягом місяця голосували на сайті “МІСТО”, завершилася визначенням переможців. За сумарними балами онлайн-голосування і журі було визначено лідерів у 10 номінаціях.

Церемонія нагородження відбулася вчора, 28 березня, у ресторані “Zosina Wola”.

У перервах між врученням нагород номінантам, гостей розважали талановиті прикарпатці – учасники численних співочих шоу: “Голос країни”, “Дитяче Євробачення”, “Караоке на майдані” і вихованці школи “Star Team”.

Перемогу в номінації “Добрий вчинок року” здобула волонтерка Ореста Возняк.

Ореста Возняк – організаторка освітньо-благодійного проекту “Янголи поруч”. Команда проекту уже п’ятий рік поспіль співпрацює з Яблунівською спеціальною загальноосвітньою школою-інтернатом, де навчаються діти з особливими потребами. Допомагають малечі не лише матеріально, але й організовують їй цікаве дозвілля. Також допомагають дітям з неблагополучних сімей, сиротам, підтримують літніх та хворих людей в геріатричному пансіонаті.

“Вчителем року” стала Лариса Загрійчук.

Лариса Загрійчук – вчителька початкових класів та християнської етики в приватній школі “Перша ластівка”. Педагогічний стаж – 22 роки. Тренер Нової української школи. Керівник творчої групи вчителів, які впроваджують здоров’я і збережувальні технології. У 2018 році стала лауреатом обласної педагогічної премії ім. Мирослава Стельмаховича. Переконана, що сучасна школа вимагає яскравого вчителя, здатного до саморозвитку і самонавчання.

Перемогу в номінації “Лікар року” здобув судинний хірург Іван Гудз.

Іван Гудз – завідувач кафедри загальної хірургії Івано-Франківського національного медичного університету. У 2017 році на три роки обраний почесним консулом (постійний представник) від України при Європейській Асоціації судинних хірургів. Єдиний від України член-кореспондент Товариства судинної та ендоваскулярної хірургії Німеччини. Під час V з’їзду Асоціації судинних хірургів, флебологів та ангіологів України, що відбувся торік, Іван Гудз отримав перемогу в номінації “Судинний хірург року”.

“Відкриттям року” визнано Назарія Михайлюка.

Назарій Михайлюк – провідний спеціаліст у галузі мікроскопічної стоматології у світі, його освітня програма була акредитована на державному рівні в Саудівській Аравії. Завдяки йому про Івано-Франківськ знають більш ніж у півсотні країн. Виступаючи на міжнародних семінарах і конференціях, Назарій Михайлюк презентує свої напрацювання в сфері практичної стоматології. На сьогодні своїм головним пріоритетом вважає розвиток в Івано-Франківську потужного навчального центру для стоматологів з усього світу.

“Політиком року” відвідувачі сайту і журі визнали прикарпатського нардепа Олександра Шевченка.

Олександр Шевченко – народний депутат VII та VIII демократичного скликання. Переміг на ОВО №83 (центр– м. Івано-Франківськ), позафракційний, хоча на останніх виборах до парламенту пройшов від БПП “Солідарність”. Покинув фракцію зі скандалом та увійшов до політради партії “УКРОП”. Нардеп стабільно критикує міську владу Івано-Франківська. Продовжує соціальні проекти реабілітації та оздоровлення на “Буковелі” для різних вразливих верств населення. Постійно присутній в інформаційному просторі.

“Подією року” став фестиваль сучасного мистецтва Porto Franko”.

Porto Franko” – фестиваль сучасного мистецтва “Porto Franko” відбувся в Івано-Франківську 14-18 червня. Його феєричне відкриття можна назвати водночас концертом, оперою, театром і виставою. Після цього місто на чотири дні занурилось у події: на дев’яти сценах-“портах” відбулись десятки заходів – музика, театр, кіно, живопис, лекції. Крім цього, впродовж фестивалю було чимало незвичних речей, які важко віднести до якоїсь категорії, приміром, встановлення жовтого контейнера чи антропоморфної статуї, схиленої в поклоні можновладцям.

“Науковцем року” обрано доктора технічних наук університету “Нафти і Газу” Ігоря Чудика.

Ігор Чудик – доктор технічних наук, професор. Проректор з наукової роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. У 2017 році Ігорю Івановичу було призначено грант Президента України на наукові дослідження докторам наук до 45 років за темою: “Розроблення методології енергоефективного буріння надглибоких нафтових і газових свердловин”. Наукові дослідження Чудика Ігоря Івановича спрямовані на розробку технічних засобів та науково-методичних основ для управління якісним енергоефективним процесом спорудження нафтогазових свердловин. За цим науковим напрямком на сьогодні у фахових виданнях опубліковано понад 110 його наукових праць. Про наукові результати, що стали основою створення понад 20 охоронних документів, Ігор Чудик доповідав більш ніж на 25 міжнародних конференціях.

У номінації “Спортивна перемога року” найбільше голосів здобув паралімпієць Василь Петрунів. 

Василь Петрунів – член паралімпійської збірної України з настільного тенісу. У 2017 році досяг неймовірних успіхів на міжнародній арені. Переможець міжнародного турніру SloveniaOpen, срібний призер командного чемпіонату світу в Словаччині, командного чемпіонату Європи в Словенії та міжнародного турніру Germany Open, наш спортсмен мріє потрапити на Паралімпіаду 2020 року в Токіо.

“Блогером року” визнано шоумена Міська Батяра.

Михайло Мельникович – блогер у Facebook та Youtube. Шоумен, ведучий різних святкувань. У своїх блогах в іронічному стилі підіймає різні соціальні теми: мова, занедбані архітектурні пам’ятки, міська інфраструктура і т. д. Facebook-сторінка має 4925 друзів і 16 441 підписників.

“Улюбленою торговою маркою” стала “Делікатес”.

Перший магазин “Делікатес” був заснований у 1990 році. Сьогодні це мережа магазинів-кафе нового покоління: невеликих, затишних, домашніх, де можна поласувати свіжою випічкою та тістечками власного виробництва. Мережею продуктових магазинів-кафе “Делікатес”, яких наразі в Івано-Франківську є три, володіє фірма “Надія” і повністю забезпечує їх кондитерськими, м’ясними, кулінарними виробами власного виробництва. Продуктові делікатеси фірми “Надія” нагороджені відзнакою “100 кращих товарів України”.

Генеральний партнер свята – будівельна компанія Melnyk Group Development.
Генеральний телевізійний партнер – Івано-Франківське обласне телебачення “Галичина”.
Титульний партнер – Ресторан «Zosina Wola» (Зосина воля)
Партнери свята:
торгова марка Villa Krim,

мережа магазинів kvitka-if. ДОСТАВЛЯЄМО РАДІСТЬ,
журнал “МІСТО”, журнал “LIKE”, сайт mi100.info, сайт “Франківчани”, групи у соціальні мережі Фейсбук: “Типове Місто” та “Франківчани”.

Команда журналу “МІСТО” започаткувала щорічну незалежну премію “Визнання року”. Вона покликана підтримувати та популяризувати здобутки прикарпатців. Отримати її мають можливість люди різних професій та сфер діяльності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...