Мед Атлант

Реконструкція Калуської ТЕЦ обійдеться в майже півтора мільярда гривень

Кабінет міністрів України схвалив проект реконструкції державної Калуської теплоелектроцентралі, яка розташована в місті Калуш (Івано-Франківська область), загальною вартістю 1,44 мільярда гривень.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 28 березня, оприлюдненому на сайті Кабінету міністрів, пише УНІАН.

Уряд схвалив техніко-економічне обґрунтування “Реконструкція Калуської ТЕЦ на вул. Промислова, 1, в місті Калуш Івано-Франківської області”. Реконструкція зазначеної ТЕЦ дозволить забезпечити її подальшу експлуатацію при досягненні максимально можливих показників економічної ефективності й надійності виробництва та відпуску електричної і теплової енергії, — сказано в повідомленні уряду.

Фінансування проекту передбачається здійснювати за рахунок залучення кредитних коштів.

У прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості відмовилися прокоментувати УНІАН деталі проекту реконструкції, пославшись на термінову нараду, при цьому пообіцяли надати додаткову інформацію пізніше.

Нагадаємо, наприкінці червня 2016 року міністр енергетики Ігор Насалик говорив про те, що вважає за доцільне запропонувати Державному банку розвитку Китаю профінансувати проект реконструкції Калуської ТЕЦ.

Читайте також: Прикарпатська прокуратура поверне у власність держави ділянку землі за 7 мільйонів гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...