Мед Атлант

Франківськ показав свій туристичний потенціал на всеукраїнській виставці. ФОТО

З 28 по 30 березня у Києві проходила 24-а Міжнародна виставка UITT “Україна – Подорожі та туризм”. У ній взяли участь й представники прикарпатського регіону. 

Це одна з найбільших виставок в Україні. Близько 300 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транскордонних агенцій, страхових компаній, представництв багатьох країн світу, серед яких: Болгарія, Греція, Грузія, Єгипет, Ізраїль, Італія, Іспанія, Кіпр, Куба, Мальта, Марокко, Палестина, Словаччина, Словенія, США, Туніс, Туреччина, Угорщина, Україна, Шрі-Ланка тощо. Виставка є ефективним інструментом популяризації як України в цілому, так і окремих її регіонів на міжнародному рівні та залученню фінансових потоків в державу.

Туристичний потенціал Івано-Франківська презентували Управління економічного та інтергаційного розвитку МВК спільно з управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму  ОДА та представниками туристичної сфери області, повідомляють на сайті міста.

Презентували свою діяльність та послуги наступні туристичні фірми та оператори: “Надія”, “Еней”, “Апельсин”, “Івано-Франківськтурист”, “Альбатрос”, “Софія Турс”, “Рома-тур”, “Лафі Тревел”, “Візит Арт” та інші.  В основному пропонували  групові та індивідуальні тури, активний відпочинок, корпоративний відпочинок, сакральний Івано-Франківськ, екскурсійний супровід, дитячі програми відпочинку, конференц-сервіс, харчування і транспортне обслуговування тощо.

В цьому році виставка мала рекордну кількість представлених презентаційних стендів міст і регіонів України — 36. Серед них Одеса, Івано-Франківськ, Яремча, Дніпро, Кам’янець-Подільський, Київ, Харків, Херсон, Запоріжжя, Суми, Чернігів, Львів, Миколаїв, Закарпаття тощо.

Відвідали захід понад 20 тисяч фахівців сфери туризму. Наступна виставка подібного формату відбуватиметься в м.Києві в жовтні 2018 року.

Читайте також: На розвиток велотуризму з міського бюджету витратять майже 40 000 гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...