Мед Атлант

Пільговики будуть їздити за карткою франківця після 15 квітня, — Марцінків

Сьогодні, 3 квітня, під час оперативної наради у міського голови підняли питання про пільговий проїзд у маршрутках власників картки франківці.

Є багато скарг від пасажирів, що водії маршруток вимагають картки франківця. У нас є домовленість з перевізниками, що власники карток будуть їздити після 15 квітня, — каже міський голова Руслан Марцінків.

Додамо, що листоноші мають доставити кожному пільговику картку іванофранківця додому. Але на сьогодні не встигають рознести картки всім.

Нагадаємо, з 1 квітня за поїздку у маршрутках з 6 до 20 години треба платити 5 грн, а з з 20 до 23 години – 6 грн.

Також, за рішенням виконкому, на безкоштовний проїзд у маршрутках мають право власники карток Івано-Франківська. Зокрема – учасники АТО, які не мають посвідчення УБД, пенсіонери за віком, добровольці, інваліди третьої групи, члени багатодітних сімей. Для безкоштовного проїзду їм потрібно пред’явити відповідне посвідчення і картку іванофранківця.

Інвалідам І і ІІ груп та учасникам АТО, які мають посвідчення УБД, картка іванофранківці для безкоштовного проїзду не потрібна.

Пільгові категорії мають право на безкоштовний проїзд без обмежень з 10 до 16 години. В інший час маршрутки можуть безкоштовно перевозити не більше трьох пільговиків три пільгові.

Також безкоштовний поїзд в Івано-Франківську зберігається для дітей шкільного віку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...