Мед Атлант

Безкоштовне житло: у Коломиї запрацює проект франківських атовців

Проект “Житло воїнам АТО” та ЖБК “Соціум” крім Івано-Франківська буде реалізовуватись і в місті Коломия.

Таке рішення прийняли сьогодні, 4 квітня, в районному центрі учасники АТО. Про це у фейсбук повідомив голова Міської асоціації учасників АТО та автор проекту Василь Андріїв.

До слова, проект “Житло для учасників АТО” діє з липня 2016 року. Його реалізовують за ініціативи бійців, що не вимагають фінансування ні з міського, ні з обласного бюджетів. Суть проекту полягає в тому, що Івано-Франківська міська влада дає земельну ділянку ветеранській організації. На тій ділянці атовці пропонують інвестору-забудовнику звести багатоповерховий житловий будинок. Потім частину квартир забудовник має віддати учасникам АТО.

Безкоштовне житло і пільгова ціна, яка діє в Івано-Франківську для учасників АТО незабаром стартує в Коломиї. Ми отримали принципову згоду на сприяння із сторони міської ради та запрошення від спілок воїнів АТО, – йдеться у повідомленні.

Атовці планують організувати збори та узгодити подальші кроки  співпраці.

Міський голова і структурні підрозділи готові докласти максимум зусиль для забезпечення житлом учасників АТО із числа інвалідів 3-групи, багатодітних і малозабезпечених, що цілком дає змогу безперешкодно реалізувати наші напрацювання в мальовничій Коломиї, – запевняє Андріїв.

Про проект “Житло воїнам АТО” читайте за посиланням.

Проект “Соціум” читайте за посиланням.

Читайте також: У “Міській асоціації учасників АТО” пояснили, хто може виграти квартиру

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...