Мед Атлант

Майже дві тисячі поліцейських стежитимуть за порядком під час Великодня

У святкові дні правоохоронці посилять превентивні заходи. За дотриманням публічного порядку на території Івано-Франківщини стежитимуть 1751 працівників ГУНП та Управління патрульної поліції в області, Національної гвардії України та представників від громадських формувань.

На Великдень в області проводитимуться святкові Літургії в 952 культових спорудах в 700 населених пунктах області. Очікується, що у них візьмуть участь близько 547 тисяч громадян.

До охорони публічної безпеки та порядку в період проведення масових заходів, пов’язаних зі святкування Великодня також залучатимуться 53 військовослужбовці Національної гвардії, які будуть нести службу в режимі піших патрулів у Івано-Франківську, Калуші, Тисмениці, Надвірній та в смт. Богородчани. У місцях масового перебування людей, де переважно й планується проведення заходів, частково може бути обмеження руху автотранспорту.

На час Великодніх богослужінь біля храмів у населених пунктах Прикарпаття нестимуть службу 1260 працівників ГУНП та УПП в Івано-Франківській області та представників громадських формувань. Крім того, для оперативного та належного реагування на звернення і повідомлення прикарпатців та гостей краю на святковий період створено 35 посилених слідчо-оперативних груп із розрахунком 213 працівників на добу. Передбачено і залучення 2 вибухотехнічних груп у складі вибухотехніків та кінологів, – зазначив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Правоохоронці закликають мешканців Прикарпаття та гостей краю проявляти правосвідомість та сприяти працівникам поліції у виконанні службових обов’язків з охорони правопорядку на території області.

Читайте також: Очільник ліспромкомбінату, проти якого протестував колектив, зайшов на робоче місце з охороною

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...