Мед Атлант

Перевізники не везуть туристів на Прикарпаття через жахливі дороги. ФОТО

Жителі Прикарпаття нарікають на поганий стан дороги державного значення на відрізку Долина-Хуст.

До мальовничого краю з казковою природою та туристичними комплексами на зразок “Ялинки” у селі Вишкові буквально немає проїзду.

Світлинами занедбаної траси, яка потребує нагального ремонту, поділився Микола Грабовецький у соцмережі. 

Власники деяких готелів у Вишкові відверто кажуть: впросити перевізника завезти сюди туристів  вже стає неможливим. Згадую, найкращий укравтодор в Івано-Франківській області та команда буковелівських олігархів піарились на цій дорозі минулого року: обіцяли відремонтувати. (19 жовтня 2017 р. розпочато ремонт дороги Р-21 Долина-Хуст). Ну і де ремонт? Знову шматок зробили зі сторони Закарпаття та й кинули, — йдеться у повідомленні Миколи Грабовецького.

Як відповів “МІСТУ” головний дорожник області Василь Буджак, ремонт дороги триває. Роботи планують завершити до кінця 2018-го року.

Це правда, що дорога жахлива. Її почали ремонтувати минулого року, але з настанням зими ремонт зупинили. Там тільки-но зійшов сніг,  десь зараз роботи відновлять. У проекті передбачений ремонт усієї дороги від Хуста до Долини. Найскладніші ділянки дороги цього року повинні відремонтувати, — каже Василь Буджак.

До слова, торік у вересні Василь Буджак запевняв, що ремонт даного відрізку автошляху розпочнуть навіть незважаючи на відсутність бюджетних призначень. А передбаченого з бюджету одного мільйона кредитних гривень є недостатньо на ремонт навіть одного кілометра дороги. Тож,  на прохання керівництва Служби автомобільних доріг ТОВ “ПБС” погодилось виконати ремонт цього відрізку дороги за власний кошт.

Читайте також: Стало відомо, які франківські дороги цього року ремонтуватимуть у першу чергу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...