Мед Атлант

На Прикарпатті шахраї видурили у жінки 10 тисяч гривень за “порятунок” сина

Жінка беззастережно віддала зловмисникам 10 тисяч гривень, “купившись” на відому шахрайську схему.

У середу, 4 квітня, опівдні на мобільний 47-річної жительки Долинського району зателефонував невідомий чоловік та, представився поліцеським, повідомляють у прес-службі ГУНП.

Шахрай розповів стурбованій матері, що на її сина складено протокол за вчинення злочину. Чоловік пообіцяв свободу від відповідальності за 10 тисяч гривень.

Розгублена та перелякана жінка, не підозрюючи брехні, вперевела вказану суму через банківський термінал на рахунок афериста. Лише після цього вона здогадалася зателефонувати синові, який у цей пас перебував на роботі у Льовові, а не в поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре застерігають людей від вчинення ними необдуманих кроків при спілкуванні з незнайомими.

Пам’ятайте, якщо ваші співрозмовники у спілкуванні з вами наполегливо вимагають гроші, які вам необхідно комусь передати, не сумнівайтеся – вас намагаються обдурити. Відразу переконайте їх, що ви знаєте про таких “добродіїв” і не вступайте з ними у розмову. Завжди пам’ятайте – Ваша безпека у ваших руках, — застерігають працівники поліції.

Читайте також: 21-річнній франківці повідомили про підозру через шахрайство

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...