Мед Атлант

Франківських музикантів запрошують взяти участь у Дні вуличної музики

У Франківську розпочалась реєстрація на День вуличної музики. Тож, музикантів закликають зголошуватися для участі у заході.

Про це повідомляють організатори, передає МІСТО.

19 травня в центральній частині  Івано-Франківська пройде масштабний захід –  День вуличної музики. Даний проект є міжнародним, вже кілька років поспіль проводиться у багатьох європейських країнах, в тому числі у 40-ка містах України.

Організатори закликають зголошуватися виконавцям, інструменталістам, оркестрам, гуртам та музичним колективам для участі. Професіонали й аматори, зірки й початківці – будь-хто, хто вміє грати на інструменті (сам або з друзями, незалежно від того, чи це буде лише кілька акордів чи професійне виконання музики) може стати учасником дійства.

“Участь у Дні Вуличної Музики може взяти кожен, хто бажає просто вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, хто небайдужий до музичних експериментів, для кого музика – це набагато більше, ніж просто фоновий саунд у програвачі, – йдеться у повідомленні. – Будь ласка, заповніть форму заявки та чекайте на фідбек. Ми зв’яжемося з Вами не пізніше ніж за три дні до 19 травня.Реєстрація учасників дозволить підготувати цікаву програму свята музики, надати музикантам необхідну технічну та іншу підтримку”

День вуличної музики об’єднає представників різних напрямків музики від інструментальної до року, панку, інді, джазу, електронної, поп-музики та навіть репу.

Зареєструватися можна за анкетою – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEnMfx-wN2vxq_ihXQv-Y4t_5xQ4YG3e7M72eIDaZ3NtpZog/viewform

Читайте такожПро схему заробітку, місця бронювання та про залучення «аскерів» в інтерв’ю з вуличним музикантом Олександром Шиловських

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...