Мед Атлант

У Франківську відзначать кращих представників малого бізнесу

Імена тих, хто найбільше посприяв економічному розвитку міста назвуть акції “Тріумф – 2017”

Сьогодні, 10 квітня, в залі засідань міськвиконкому розпочалася прес-конференція щодо проведення 15-ї церемонії нагородження переможців акції “Тріумф – 2017”.

Акція розпочнеться 13 квітня у “Пасажі Гартенбергів”. На 15-й церемонії визначено 12 номінацій.

 

Поряд із традиційними номінаціями було визначено 5 нових: “Кращий салон краси 2017 року”, “Кращий успішний менеджер – жінка”, “Краща кав’ярня 2017 року”, “Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів 2017 року”. Крім того, так як акція ювілейна – 15-та, то введено номінацію “Лідер номінацій переможців акції “Тріумф” за 15 років”.

Найвищий критерій оцінювання номінації – 6 балів. До голосування долучилися мешканці і гості міста. Голосування проходило на сайті міста (МВК). Найбільше мешканці голосували за салон краси та кав’ярні. Інша частина голосів – за спеціалістами і чиновниками.

До участі запрошуються суб’єкти господарювання – юридичні та фізичні особи-підприємці, зареєстровані на території міста Івано-Франківська.

Ми хочемо в 15-те відзначити середній бізнес і, звісно, малий бізнес. Цьогоріч ставка зроблена якраз на малому бізнесі, —  каже заступник міського голови Богдан Білик.

Загалом на церемонії відбудеться концерт і різні забави. Для прикладу, Уляна Маляр покаже свої роботи – ручну вишиванку Прикарпаття.

Можливо, наступного року введемо культурну номінацію і в ній зможе взяти участь Уляна Маляр, — каже директор департаменту культури міськради Надія Загурська.

Нагадаємо, МІСТО провело незалежну премія “Визнання року” з нагородженням переможців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...