Мед Атлант

Армія кличе: на Прикарпатті стартував весняний призов

Про весняний призов громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України йшлося на засіданні обласної призовної комісіі, яку 11 квітня провів заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

Обговорили хід призовної кампанії, яка триватиме з 2 квітня до 31 травня поточного року.

Завтра о 12.30 год. відбудеться відправка призовників першої хвилі від Івано-Франківського обласного військового комісаріату, що на вулиці Довженка, 21.

План по нашому району на цей призов-25 чоловік. Поки зібрали 4-х. Решту ще шукаємо. Але ми не можемо ловити всіх, хто через вікна втікає. За останні роки до відділення районної поліції всього ми подали 416 чоловік віком 20-27 років, – розповів військовий комісар Рожнятівського районного військового комісаріату Олександр Жилак.

Він наголосив, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.

Додамо, що 15 лютого президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році.

У документі визначено на 2018 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: квітень-травень та жовтень-листопад.

Читайте також: За вступ до ЗСУ більше десятка франківців отримають грошове заохочення

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...