Мед Атлант

Де відпочиватимуть маленькі іванофранківці влітку

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради планує затвердити програму відпочинку та оздоровлення дітей мІвано-Франківська влітку 2018 року.

У плані передбачається проведення різних заходів структурними підрозділами міської ради.

Насамперед, забезпечать порядок відпочинку та оздоровлення дітей для пільгових категорій. При ЗНЗ планують організувати діяльність пришкільних відпочинкових літніх таборів із денним перебуванням, а також діяльність виїзних наметових таборів.

У травні, Департамент освіти та науки планує провести круглий стіл для батьківської громадськості з питань організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2018 року.

Влітку повинен діяти позаміський заклад оздоровлення та відпочинку “Лімниця”, де також планується організація тематичної зміни “Обдаровані діти” для школярів пільгових категорій м. Івано-Франківська та проведення Малих Олімпійських ігор 2018.

Також, важливу роль для відпочинку та оздоровлення франківських школярів повинно відіграти міжнародне співробітництво: обмін групами дітей із закордонних міст-партнерів для організованого відпочинку та оздоровлення.

“Наше завдання не лише організовувати навчальний процес, але й турбуватись про те, щоб дозвілля наших дітей було цікавим та пізнавальним”, – прокоментувала секретар міської ради Оксана Савчук.

Читайте такожУ Франківську з’явиться таксі для людей з інвалідністю

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...